dijous, 4 de juliol del 2013

Ens visiten uns experts fotògrafs de Photosagrera

El retrat és el tema triat per a l'exposició després de rebre la visita de dos experts fotògrafs de l'Associació Photosagrera,  una entitat que fomenta la fotografia al nostre barri, La Sagrera. En Joan i en Josep Lluís diuen càmeres antigues, analògiques i digitals i ens expliquen el funcionament.  A més a més,  nosaltres els ensenyem els materials que tots em dur a l'aula de casa i que tenim al racó de projecte: rodets fotogràfics,  diapositives,  àlbums de fotografies i retrats en diferents formats i de diferents èpoques (en blanc i negre,  sèpia,  color...), càmeres de tot tipus fins i tot una Polaroid. I ells, pacientment, ens donen informació de cadascun d'aquests objectes que hem dut.
En Joan és un  magnífic retratista i ens encoratja a convertir-nos en fotògrafs especialitzats en retrats.  A partir dels retards que ell ha realitzat aprenem que el retrat no és una mera fotografia d'una persona sinó que està plena d'intencionalitat per plasmar el caràcter, la personalitat, els gustos i interessos dels fotografiats.
Hem aprofitat per elaborar una sol·licitud per exposar a la Nau Ivanow,  on aquesta entitat té la seu social i on s'exposen fotografies. Ens confirmen que sí. Això és una bona notícia per nosaltres i fem una gran ovació als convidats.
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada